FLOS STORIES: Philippe Starck presenteert La Plus Belle - de perfecte spiegel voor moderne verlichting

21 oktober 2024
FLOS STORIES: Philippe Starck presenteert La Plus Belle - de perfecte spiegel voor moderne verlichting
Iconisch ontwerper Philippe Starck heeft opnieuw het design van spiegels geïnnoveerd met zijn nieuwste creatie, La Plus Belle. Deze innovatieve spiegel is ontworpen om optimale verlichting te leveren en is ontwikkeld met geavanceerde technologie en esthetische finesse. De spiegel werd gepresenteerd als onderdeel van de heropende Flagship Store, ontworpen door Calvi Brambilla, waar de installatie de lancering van Starcks nieuwe serie verlichtingsspiegels vierde.

La Plus Belle is ontworpen om het best mogelijke licht te geven. De speciale LED's, verborgen onder een optische siliconen diffuser, zijn zorgvuldig gepositioneerd om een gelijkmatige en uniforme lichtverdeling te garanderen. Met een uitstekende kleurweergave-index (CRI) van 95 en een stabiele rode kleurindicator (R9>90) biedt de spiegel een verlichtingservaring van de hoogste kwaliteit. Het licht is niet alleen helder, maar ook zacht en comfortabel (2700K), wat kan worden aangepast via een dimmer die in de spiegel is geïntegreerd.

Het frame van de spiegel is gemaakt van een speciaal ontwikkelde aluminiumlegering, die zorgt voor een hoge kwaliteit in geanodiseerde kleuren. La Plus Belle is verkrijgbaar in verschillende elegante afwerkingen, waaronder geborsteld goud en koper, maar ook gepolijst brons en natuurlijk aluminium. Deze verfijnde afwerkingen geven de spiegel een luxe uitstraling die past in elk modern interieur.

La Plus Belle is niet alleen esthetisch mooi, maar ook praktisch. De spiegel kan ook gemakkelijk als schilderij worden opgehangen dankzij de innovatieve oplossing voor wandmontage, waarbij een magnetische bevestiging aan de onderkant ervoor zorgt dat de spiegel stabiel en stevig aan de muur blijft hangen.

Met zijn perfecte combinatie van technologie en design is La Plus Belle meer dan een spiegel - het is een verlichtingservaring die elke ruimte verfijnt.

Koop hier de La Plus Belle spiegel van Flos

Oorspronkelijke tekst van FLOS in FLOS STORIES