TALA BRENGT DE NIEUWE BOWER HANGLAMP UIT IN DRIE KLEUREN

14 oktober 2024
TALA BRENGT DE NIEUWE BOWER HANGLAMP UIT IN DRIE KLEUREN
Het Londense merk Tala heeft zojuist hun nieuwe serie hangers, Bower, gelanceerd. Deze hangers zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten en kleuren. Deze debuutreeks combineert handgesponnen stalen lampenkappen uit Yorkshire, Verenigd Koninkrijk, met hangers van geanodiseerd aluminium, waardoor een modulair systeem ontstaat met talloze weergaveopties.

De Bower serie bestaat uit drie unieke schermen, elk met hun eigen onderscheidende ontwerp en lichtverdeling. De Bower C220 is een compacte kegelvorm, bekend om zijn slanke profiel en hoge inclinatie, die een directere lichtbundel oplevert. Deze lamp wordt geleverd met een Sphere III lamp die zorgt voor een optimale verlichting.

De Bower C360-monitor heeft een klassieke coolie-vorm die zorgt voor een gedurfde en opvallende look en tegelijkertijd een gelijkmatige lichtverdeling levert. Deze lamp wordt geleverd met een Sphere IV lamp, die bijdraagt aan de gelijkmatige verlichting.

Tot slot is de Bower C600 diffuser een opvallende armatuur met een dramatisch lage helling en brede diameter die een brede lichtspreiding aan de onderkant mogelijk maakt. Dit armatuur wordt geleverd met een Oval II lamp, die zorgt voor een brede en comfortabele verlichting.

Met de Bower-serie is Tala erin geslaagd een veelzijdige en stijlvolle verlichtingsoplossing te creëren die in elk interieur past. Of je nu op zoek bent naar compacte en directe verlichting, een gelijkmatige en gedurfde lichtspreiding of een breed en opvallend licht, de Bower-serie heeft je iets te bieden.

Mis de kans niet om deze geweldige collectie hangers van Tala te ervaren. Volg de onderstaande link om meer van het merk te zien en de perfecte Bower hanger voor jouw huis te vinden.

Vind je favoriete Bower hanger hier!